|

Försökte ha sex med getingbo – Avled

Runt lunchtid i måndags fick SOS ett alarm om att “Hasse”, en man i 35-årsåldern, låg medvetslös på sin gård utanför Ystad. En timme senare skulle han vara död.

Såg ut som en uppsvälld val

“Hasse”, som var känd inom Ystads krogkretsar, hade totalt 146 getingstick på kroppen varav 54 på könsorganet, inklusive pungen. Han var så uppsvälld så att en granne trodde att det var ett valkadaver som låg på gräsmattan.

- Vad sa? Ja precis..! Trodde först att det var en sorts val, så jag ringde “Hasse” för att fråga vad tusan han höll på med, men han svarade ju inte så jag blev lite orolig. Jag gick fram till kroppen och då kände jag igen hans tatuering på halsen, som föreställer en liten ängel som gungar. Jag har aldrig i mitt liv sett ett så uppsvällt bäckenben. Det dolde ju hela paketet på honom, ja det hängde liksom över, trots att pungen var förstorad. Just nu känns det tungt och overkligt. Vi pratade inte så ofta, men han var ju ändå min granne, berättar Bertil Ståhfrääs innan han haltar iväg och snyter sig i en gammal näsduk.

“Att försöka sig på att ha samlag med ett getingbo är en mycket dålig idé”

Efter obduktion av kroppen samt teknisk undersökning på olycksplatsen, så har polisen kommit fram till den chockerande slutsatsen att “Hasse” har försökt idka samlag med getingboet. Man hittade bland annat rester av sädesvätska på några av de avlidna getingarna. De hittade även ett par av “Hasses” könshår i ingången till boet samt fingeravtryck från båda händerna.

- Att försöka sig på att ha samlag med ett getingbo är en mycket dålig idé. “Hasse” måste ha haft någon form av sexmissbruk som har eskalerat och drivits till det yttersta. Vad det beror på kanske man får reda på senare efter samtal med släktingar och vänner. Jag vill inte ens tänka på smärtan han måste ha genomlidit både inom sig själv innan han gav sig på getingboet, och smärtan som uppkom av själva getingattacken, berättar Siv Underlivh, psykolog och expert på udda sexfantasier.

facebooktwitter

Djurrättsaktivister sörjer på forum och facebook

Ilskna djurrättsaktivister har reagerat starkt på händelsen och på flera forum kan man läsa om hur de sörjer för getingarnas skull. Här är en dikt som har fått över 10 000 “likes” på facebook:

“En liten svart, en liten gul, slagen i förvirring. Surrar icke mer ty vingarna bär ej. Livet icke mera bjuds och drottningen ser soldat krypa på marken i förtvivlan. Döden är ett faktum. Åh, vart tog sommaren vägen, kompis? Alla våra utflykter och äventyr. Flyter omkring i svett, säd, blod och tårar. Lämna mig inte älskling. En liten svart, en liten gul, alla oskyldiga. Surr, surr, surr, knackar på himlens durr.”

Kaj Liljeroth

tshirt getingbo

Köp en trevlig T-Shirt i vår webbutik!

Förkortad URL: http://nyheternasverige.se/?p=1648

Skrivet av on September 17. Filed under Hälsa & Sex, Nyheter, Vetenskap. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

61 Comments for “Försökte ha sex med getingbo – Avled”

 1. Jag hade gjort så med en ifall han hade legat med min fru, så frågar ni mig har han inte gjort det själv, är han känt i krogvärden har han inte behov av det men det är min åsikt!!!!

  • Jag tror inte någon här, inklusive dig själv, har en aning om va du försöker få fram Alex.
   Har vi vart och tagit oss en liten tisdags “rackabajsare”? Sniffat lite lim?

  • Du menar att om han satt på din fru så har du sett till att han satte på ett getingbo….eller?? Han fick hjälp med att sätta på det av nån, tror jag iaf. Ingen vettig människa stoppar in den i ett getingbo, hur sugen man än är, så det är solklart att nån tvingat han!

  • ja du är man så jävla dum då tycker jag bara synd om getingarna skönt så slapp man en jävla idiot från jorden

  • Alex… Läst din kommentar gång på gång.. fortfarande helt oförståelig..
   Men du menade säkert något bra…. (!?)

 2. Om det här nu har hänt på riktigt så tror jag att han var otrogen med någon på gården.. Getingarna var ju täckta med spermier så de fullbordade ju akten. Sen kanske kvinnan fick panik och drog och nu vill hon inte erkänna vad som egentligen hände eftersom det kan koppla henne till ett mord. Jag skulle då inte säga till nån iaf!

 3. hur kan man göra sådant ? han är nog inte riktigt frisk

   • hahahahahahahaha klockren kommentar :D Like a Boss

    • Hoppas du fortfarande tar emot koenmmtarer till fre5gestunden, har ne4mligen en fre5ga jag je4ttege4rna vill ha hje4lp med Jag rider pe5 ridskola en ge5ng i veckan. Ibland hoppar vi se5klart, men jag tycker det e4r se5 sve5rt att veta ne4r man ska resa sig upp i sadeln i spre5nget. Iblnd funkar det och blir skitbra, men ibland kommer jag ff6re, ibland efter. Det hje4lper ju se5klart om man le4gger en bom innan hindret, men det kan man ju inte be ridle4raren om varje ge5ng man ska hoppa :p Sen undrar jag ockse5, jag rider oftast en je4ttehe4rlig he4st, som ge5r klockrent i dressyren och e4r underbar verkligen! Min ridle4rare tycker absolut jag borde vara med i n klubbdressyr, se5 att jag fe5r en “plats” pe5 den he4sten ifall man tar ut he4starna pe5 stf6rre dressyrte4vlingar. De4remot blir jag se5 sjukt nervf6s varje te4vling, och ne4r jag blir nervf6s se5 slarvar jag :p Har du ne5gra tips ff6r detta med? KRAM

   • Hahaha 10 poäng !

 4. är det nåt försenat aprilskämt?? heter nån ståhfrääs???? suck!!

  • Menar ju de, har heller aldrig mött någon som heter “underlivh” i efternamn…. Ska man skratta eller gråta är väl frågan?!

 5. klart de e fejkat kolla namnen på grannen och psykologen :-D

 6. Siv Underlivh, och Bertil Ståhfrääs – sjukt oseriöst och omoget

 7. Vad fan var det för jävla “dikt” om man nu ska kalla den för det?
  Ren jävla idioti att försöka knulla med ett getingbo, suit yourself idiot.
  Och oj, jävla meningslösa getingaktivister, GETINGAR ÄR ONDA FÖR I HELVETE!!!
  Jag dödar getingfan så fort jag ser han, well jag måste. Är allergisk mot dom små jävla asen,

 8. Om ni inte omedelbart förstår att detta är helt påhittat borde ni verkligen fundera på att gå en kurs i “Lär dig att kritiskt granska och ifrågasätta reklam och media”. Annars kommer ni att för alltid gå på vilken skit som helst är jag rädd.

 9. att det ens finns människor tar detta seriöst, vem som helst fattar ju att allt är ett “skämt”.. Herregud

 10. att det ens finns människor tar detta seriöst, vem som helst fattar ju att allt är ett “skämt”.. Herregud

 11. Henrik Andersson

  fattar inte folk att allt är en bluff så har dom inte alla hästar hemma.kolla namnen.inte första historien som inte är sann.å tro inte allt som media sprider utan använd sunt förnuft å granska allt ni läser.

 12. Roligt skämt måste jag säga :D gjorde min dag iaf!

 13. Roligt skämt måste jag säga :D gjorde min dag iaf!

 14. Vart har vi källorna då ;)

 15. Vart har vi källorna då ;)

 16. Förvånansvärt att så många diskuterar artikeln, och allihopa inläggen är nattetid! Och ej i tidsordning!

 17. men j….a nötter !!!!!

 18. men j….a nötter !!!!!

 19. Komisk story, men jag tror inte det finns en enda sanning i den, vem i hel världen tar namnet Bertil Ståhfrääs??? Näää, blåögd är jag, men INTE SÅ blåögd!

 20. Bertil Ståhfrääs

  Nej detta verkar inte vara sant alls…Att jag inte tror sådär jätte mycket på sammanträffanden längre kan jag erkänna,men jag tror verkligen inte att någon heter Bertil Ståhfrääs dessutom när det gäller en sådan händelse…Och att dom skriver allt så extremt detaljerat,pekar också emot att det är falskt,och sen denna sidan…Denna sidan har ju inga ordentligt utsatta länkar,och inte står en ordentlig källa eller liknande på artikeln heller. Synd men samtidigt ju bra att det inte är sant!

 21. Bertil Ståhfrääs

  Nej detta verkar inte vara sant alls…Att jag inte tror sådär jätte mycket på sammanträffanden längre kan jag erkänna,men jag tror verkligen inte att någon heter Bertil Ståhfrääs dessutom när det gäller en sådan händelse…Och att dom skriver allt så extremt detaljerat,pekar också emot att det är falskt,och sen denna sidan…Denna sidan har ju inga ordentligt utsatta länkar,och inte står en ordentlig källa eller liknande på artikeln heller. Synd men samtidigt ju bra att det inte är sant!

 22. Väldigt rolig, lite lång kanske men kommentarerna är pricken över i om man vill skratta.

 23. Och så har man nu blivit hit lockad för att läsa den här skiten i stället för att sova, de var då själva fa´n.

 24. Och så har man nu blivit hit lockad för att läsa den här skiten i stället för att sova, de var då själva fa´n.

 25. Om det inte är sant det som står i artikeln skulle ju allt vara ljug… och då är det ingen mening med någonting alls.
  Nej, det MÅSTE vara sant. Det bara MÅSTE!

  • hahahaha!!! Gud vad jag skrattat!! Artikeln var aningen äcklig, men kommentarerna fick mig att skratta massor! “måste vara sant”.. hehehe.. ironi på hög nivå! :-D

 26. Om det inte är sant det som står i artikeln skulle ju allt vara ljug… och då är det ingen mening med någonting alls.
  Nej, det MÅSTE vara sant. Det bara MÅSTE!

 27. Vi ska inte vara så fördömande, han var väl bisexuell!

 28. Greger Gregersson

  hallå.. snubben säger att han heter Bertil Ståhfrääs

  Nejtack denna köper jag inte

 29. [...] – a quite surreal experience as the original article about this “incident” was published on a Swedish equivalent of The Onion and The Daily Mash (Swedish language), and a quite amateurish one at that to be [...]

 30. [...] – a quite surreal experience as the original article about this “incident” was published on a Swedish equivalent of The Onion and The Daily Mash (Swedish language), and a quite amateurish one at that to be [...]

 31. [...] Sweet story, but no. Ever hear of ‘The Onion’? It seems that the Swedish equivalent is Nyheterna Sverige, a satirical website that published the story in 2012. The joke got lost in the [...]

 32. [...] Här kan du läsa artikeln om ”Hasse” i sin helhet. [...]

 33. [...] Här kan du läsa artikeln om ”Hasse” i sin helhet. [...]

 34. [...] Här kan du läsa artikeln om ”Hasse” i sin helhet. [...]

 35. Harald långsnohk

  Han kanske var bisexuell….

 36. Jag trodde inte ett enda ögonblick på denna text, den var skriven på helt fel sätt för att den skulle kunna vara trovärdig.. Det är otroligt moget att lägga in två personer i denna skämttex med sexuellt anspelade efternamn… Bertil Sthåfrääs. Om man ska lura någon med en text, då ska den väll ändå vara trovärdig…. typ Bertil Sthål och Siv Andersson? Lr nått…? Haha… Sen finns det ingen normal kille som ens är villig att stoppa in den i ett getingbo! Haha… stört!

 37. Jag trodde inte ett enda ögonblick på denna text, den var skriven på helt fel sätt för att den skulle kunna vara trovärdig.. Det är otroligt moget att lägga in två personer i denna skämttex med sexuellt anspelade efternamn… Bertil Sthåfrääs. Om man ska lura någon med en text, då ska den väll ändå vara trovärdig…. typ Bertil Sthål och Siv Andersson? Lr nått…? Haha… Sen finns det ingen normal kille som ens är villig att stoppa in den i ett getingbo! Haha… stört!

 38. [...] lo señalado por el periódico Nyheterna Sverige, el particular “amante” de nombre Hasse fue hallado agonizando por uno de sus vecinos, [...]

 39. [...] Här kan du läsa artikeln om ”Hasse” i sin helhet. [...]

 40. [...] Här kan du läsa artikeln om ”Hasse” i sin helhet. [...]

 41. [...] lo señalado por el periódico Nyheterna Sverige, el particular “amante” de nombre Hasse fue hallado agonizando por uno de sus vecinos, [...]

 42. Bertil Latte

  Hade det inte varit för att olyckan hände uti genpoolen Skåne så hade historien kunnat varit påhittad.

 43. Bertil Latte

  Hade det inte varit för att olyckan hände uti genpoolen Skåne så hade historien kunnat varit påhittad.

 44. Ganska roligt att det blev en världsnyhet =)

 45. Menar ju de, har heller aldrig mött någon som heter “underlivh” i efternamn…. Ska man skratta eller gråta är väl frågan?!

 46. hahahahahahahaha klockren kommentar :D Like a Boss

Leave a Reply


− 7 = two

Läs även

Twitter

facebooktwitter

Farbror Valdemar

Stripar

Senaste kommentarer

 • Rembrandt Johnsson: Det kanske blir lite mer samlag och samlevnad med ny ägare. Jag har sååå mycket att lära inom det...
 • Elias: NEJ!!! :-(( Det kommer säkert bara handla om gamla pensionärer och aktieägande! Eller om pudlar och dess...
 • Albin: Så folk är fattiga i själen bara för att dom inte delar din åsikt, jag ärrätt säker på att du e fattig i...
 • Albin: Om du är förståndshandikappad ska du inte ha barn
 • Albin: Du förtjänar en riktigt bra helg för den kommentaren


Köp boken i fysisk form via Publit.