Senaste nyhetsuppdateringen March 3rd, 2021 10:20 AM
Oct 27, 2014 Bert Bruhn Kultur & Nöje, Nyheter, Skvaller 4
Ramlade ur Bentleyn
Det blev idag klart att den skygge och hemlighetsfulle Lord Anusburgh från brittiska Wales köper herrgården Konkelvalla och dess omgivande ägor i de värmländska skogarna.
Inte mycket är känt kring den mystiske lorden mer än obekräftade rykten som läkt ut till pressen.
-Det går ju rykten om att han har ett helt hov av kastrerade dvärgar, eller ‘minucker’ som dom kallas, berättar Per Petite som tidigare var utgivare på den lilla veckotidningen “Svensk Dvärgtidning” innan den lades ner. [Läs mer om det här]
De kortväxta tjänstefolket ska förutom kastreringen även belagts med tystnadsplikt, varför det bland annat blev uppståndelse när en ‘minuck’ ramlade ur lordens Bentley under en onödigt hastig biltur i centrala London härom året. Till allmänhetens stora glädje kunde ‘minucken’ enbart försöka göra sig förstådd med grimaser samt charadgester.
Konverserar med nävarna
Greve Vlad Claesbaer, tidigare ägare av Konkelvalla, uppger för Nyheterna Sverige att hans enda kontakt med Lord Anusburgh har skett via det lågmälda ombudet Kon Goles, en grovväxt man som mest är känd för att konversera med nävarna och utgör navet i lordens privata närskydd.
Vad Lord Anusburgh har för avsikter med den gamla herrgården är i nuläget alltså inte känt.
Salongsfisting
-Men det ska bli trevligt att få en ny granne, säger friherren Perceval van der Sthinkphinger som arrenderar marken nästgårds till Konkelvalla.
-Kanske hyser även han, likt jag själv, ett stort intresse för att jakt och fisting, hoppas van der Sthinkphinger samt berättar ivrigt om hur släktens fistingtraditioner har anor från det sena 1700-talets fina salongsfisting med vita silkeshandskar och kalvfett.
Ingen frukt i grenen
Så vitt Nyheterna Sverige erfarit finns det konstigt nog inga släktband mellan Lord Anusburgh och de övriga europeiska kungahusen. Detta väcker förstås många frågor om huruvida den påstådda lorden verkligen har rätt att kalla sig för just lord.
-Det är snarare regel än undantag att man hittar korskopplingar i form av syskon- och kusingiftemål inom hela den europeiska adeln, säger Nyheterna Sveriges expert på kunglig historia, Herman Frodiht.
-Bara det faktum att Lord Anusburgh uppges vara helt fri från diverse inavelssjukdomar är uppseendeväckande!, utbrister Herman Frodiht och menar på att ett släktträd har svårt att bära matnyttig frukt om det inte finns några grenar.
/Bert Bruhn
Som skjutjärnsreporter och tvåfaldigt DM-mästare i korvrodel lyser livets solsken återigen på mig. Efter en längre tids duckande för livets kulor i skyddet av diverse frikyrkor har jag så sakteliga börjat hitta tillbaka till verkligheten. Min plats på Nyheterna Sverige redaktionen är som medlare mellan Kaj's regelrytteri och Eje's ständiga bakfyllor. Jag njuter av att peta med mitt nyfikna finger i det oläkta sår som Sveriges avlånga land är. Ett smärtsamt rop från samhällets baksida när jag petar djupt blir till bokstäver och artiklar.
Comments are closed.
Aaaha Lord Anus på ingång till de mörka Värmländska skogarna.
Hört talas om den mannen, han lär ha en näve som slår igenom byxbaken som om den vore gjord av det tunnaste papper.
Jahaja, det lär nog verkligen bli en HERRgård i ordets rätta bemärkelse när Lord Anusburgh flyttar in.
“Twisted Fisters”, var inte det ett hårdrockband som ungdomarna lyssnade på under 80-talet?
Brutal Anal häftigt pungrockband på 80-talet och vilka rökmaskiner de hade, det doftade fis i hela lokalen. Eller som det sades på den tiden i fistarkretsar ” det luktar kärlek och gamla kalsonger”