|

Arg mamma stämmer skola

pläp

Lider av PLÄP

En upprörd mor till en tonårspojke i Flen stämmer sonens högstadieskola efter att tonårspojken blivit av med sin pung på ett våldsamt vis under en gymnastiklektion.

Tonårsojken ska enligt uppgift lida av fenomenet PLÄP. Chockade klasskamrater blev vittnen till hur tonårspojkens pung ramlade ut ur gymnastikbyxorna under en övning med ringar i gymnastiksalen. Tonårspojken ska sedan ha blivit hängandes upp och ner i sin pung i drygt en timma innan brandkår kunde fira ner tonårspojken.

facebooktwitter

Hur olyckan gått till är i nuläget inte officiellt känt och den manliga idrottsläraren sitter häktad sedan igår eftermiddag, på sannolika skäl ansvarig för vållande till kroppskada.

t-shirt pläp

Upplys din omgivning om fenomenet PLÄP med en T-Shirt från vår shop. Klicka på t-shirten ovan för att komma till shopen.

Pratat i skolorna

Nyheterna Sverige har pratat med tonårspojkens arga mor som upprört förklarar att hon vid flera tillfällen påtalat sonens handikapp för skolledningen utan att få något gensvar. Hon har även gått ut i klasserna i skolan och berättat om sin sons problem för att sprida information om fenomenet PLÄP.

Källor som Nyheterna Sverige pratat med inom polisen tror att hela händelsen kan ha rört sig om ett pojkhyss som spårat ur och att tonårspojken efter omständigheterna mår bra, med reservation för att man gissar på att tonårspojkens PLÄP troligtvis förvärrats.

[Läs även om pojken som slogs medvetslös av en pung]

/Bert Bruhn

Förkortad URL: http://nyheternasverige.se/?p=6004

Skrivet av on December 6. Filed under Hälsa & Sex, Nyheter. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Arg mamma stämmer skola”

  1. Töja balla kan väl vem som helst. Annat är det att borra upp fishålet på någon så det ser ut som ett pimpelhål på isen..

Leave a Reply


four × 7 =

Läs även

Twitter

facebooktwitter

Farbror Valdemar

Stripar

Senaste kommentarer

  • Rembrandt Johnsson: Det kanske blir lite mer samlag och samlevnad med ny ägare. Jag har sååå mycket att lära inom det...
  • Elias: NEJ!!! :-(( Det kommer säkert bara handla om gamla pensionärer och aktieägande! Eller om pudlar och dess...
  • Albin: Så folk är fattiga i själen bara för att dom inte delar din åsikt, jag ärrätt säker på att du e fattig i...
  • Albin: Om du är förståndshandikappad ska du inte ha barn
  • Albin: Du förtjänar en riktigt bra helg för den kommentaren


Köp boken i fysisk form via Publit.